HomeSimpele tipsEen zonnebril kopen in de herfst? Zeker wel!

Een zonnebril kopen in de herfst? Zeker wel!

De zomer is zo goed als achter de rug. We hebben nu nog een aantal echt prachtige dagen, maar ook die zijn, helaas, geteld. En dus hoef je geen zonnebril meer te kopen, toch? Nou, daar zijn de meningen wat over verdeeld. De herfst en de winter kunnen namelijk nog best zonnig zijn. Dit kan, zeker in het verkeer, voor gevaarlijke situaties zorgen. Een zonnebril kopen zo aan het begin van de herfst is dus wel een goed idee. Heb je een mooie "gewone" bril? Dan kan een opzet zonnebril een goed idee zijn. Die klik je gemakkelijk op je gewone bril en zo maak je een zonnebril van je eigen bril.

Een zonnebril kopen is niet moeilijk

Zeker wanneer je ervoor kiest dit online te regelen. Je kunt zelfs online passen! Je kunt zo de zonnebril vinden die precies past bij de vorm van jouw hoofd en bij jouw idee van wat je goed staat. Op de site klik je, bij de zonnebril van jouw keuze, op "passen". Dan krijg je een melding dat de site gebruik wil maken van jouw camera. Op die manier kun je gemakkelijk een zonnebril passen en daarna direct bestellen. Heb je speciale wensen met betrekking tot kleur van de glazen of de sterkte van de glazen? Dat is ook geen probleem. Een zonnebril kopen regel je op deze manier gewoon vanuit huis.

Maar ik zie niets zonder bril

Ja, dan is passen vaak een probleem. In de virtuele paskamer kan je via de camera "live" passen, maar als je je eigen bril wilt ophouden is dat iets minder handig. Je kunt er dan voor kiezen om een foto van jezelf, zonder bril, te uploaden en dan met je bril op verschillende modellen zonnebrillen op je foto te plaatsen en op die manier te passen. Zo kun je ook goed zien wat een bril doet voor je gezicht.

Online uitzoeken en bestellen is wel zo veilig

In deze tijden van COVID-19 wordt direct contact met anderen afgeraden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het is daarom wel zo fijn om je nieuwe zonnebril of gewone bril online te kunnen passen en bestellen. Je hebt dan al snel je nieuwe zonnebril in huis en kunt weer veilig deelnemen aan het verkeer. Of in het nazomerzonnetje genieten op een terras. Je hebt nooit teveel zonnebrillen en voor de prijs hoef je het niet te laten, bestel er ook gewoon één voor reserve!

Must Read