HomeBlogLeukste geschenken die gegeten of gedronken kunnen worden

Leukste geschenken die gegeten of gedronken kunnen worden

Liefde gaat door de maag, zo gaat het gezegde. Daarom is het altijd een goed idee om een geschenk te geven aan familie, vrienden of een geliefde wat gegeten of gedronken kan worden. Maar wat zijn de beste opties. In dit artikel bespreken we de leukste geschenken die je lekker kunt opeten of opdrinken.

Kaas

Als echte Nederlanders is het natuurlijk altijd een goed idee om kaas als cadeau te geven. Je kunt een heerlijke kaasplank samenstellen of als je echt een bijzonder cadeau wil geven dan is een hele kaas kopen ook een mogelijkheid. Voor je Italiaanse vrienden kun je Parmezaanse kaas kopen.

Chocolade aardbijen

Klassieke, met chocolade omhulde aardbeien zijn een verrukkelijke traktatie voor bijna elke gelegenheid: verjaardagen, diploma-uitreikingen, bedankjes, feestdagen of zelfs gewoon om te zeggen: "Ik hou van je." Bovendien voegt de mix van melk en donkere chocolade een speciale flair toe aan dit goede geschenk. Dit is best een romantisch geschenk dus misschien kun je deze beter alleen bewaren voor je geliefde.

Bierbrouw kit

Natuurlijk is het altijd netjes om wat biertjes mee te nemen als je op bezoek gaat bij vrienden. En voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid neem je waarschijnlijk zelfs wat echte speciaalbiertjes mee. Maar wat nog leuker is, is om een eigen bierbrouw kit te geven. Op deze manier kan diegene die het geschenk in ontvangst neemt, zelf zijn eigen bierbrouwen. Natuurlijk kunnen jullie hem of haar altijd helpen met het opdrinken van deze biertjes.

Merci

Merci chocolaatjes zeggen het natuurlijk al. Het is het ideale geschenk om te geven als bedankje. Natuurlijk is het dan ook een beetje een cliché maar we zetten het toch op de lijst. Het is namelijk zo dat wij van mening zijn dat we best wat vaker andere mensen mogen bedanken. Het draag namelijk bij aan een betere wereld. We onderschatten hoezeer mensen het waarderen als we ze een geschenk geven. Daarom raden we ten zeerste aan om regelmatig dergelijke cadeautjes te geven.

Goede wijn

Natuurlijk is ook het geven van een goede wijn altijd een fijne optie. Een goede wijn kun je ook combineren met de voorgenoemde kaas. Wees je wel bewust dat een goede wijn niet altijd een dure wijn is. Laat je daarom adviseren door een medewerker van de slijterij. Op deze manier weet je zeker dat je met een goed geschenk aan komt zetten.

Must Read