HomeSimpele tipsVakantie ideeën voor met vriendinnen

Vakantie ideeën voor met vriendinnen

De zomer begint alweer te naderen en als we aan zomer denken, denken we ook automatisch aan vakantie. Misschien heb je al een leuke vakantie gepland staan en hopen we allemaal heel erg dat die ook daadwerkelijk door kan gaan. Het is daarom ook zeker te begrijpen dat je nog even wacht met het boeken van een buitenland vakantie. Want voor je het weer is er weer een annulering nodig en daar zit helemaal niemand op te wachten.  Een wat veiligere optie voor deze zomer is een vakantie in Nederland. En hoe leuk is het om dat met vriendinnen te doen! Hier wat leuke tips voor bestemmingen met vriendinnen!

Zeeland

Als je met vriendinnen op vakantie gaat wil je natuurlijk wel een beetje in een leuk plekje zitten waar je ook genoeg te doen hebt. Een goede optie hiervoor is Zeeland. Niet elke plaats in Zeeland is natuurlijk geschikt voor een geslaagde vakantie met vriendinnen. Een bekende plek is Renesse. Dit is een leuk stadje dat vlak bij het strand ligt. En daar zullen jullie je ongetwijfeld vermaken. Je hebt daar een ruime keuze uit hotels of campings en is het plaatsje zelf is ook erg leuk. Het is zeker aan te raden om hier ook een keer (of meerdere keren) het nachtleven op te zoeken. Renesse kent namelijk heel wat leuke clubs en bars waar je terecht kan voor lekkere drankjes en dansjes!

Friesland

Als je in eerste instantie aan Friesland denkt zal je niet gelijk denken aan een vriendinnen vakantie. Maar ben je wel eens in Sneek geweest? Sneek is bekend van de sneekweek waarbij er veel gezeild, gevaren en gefeest wordt. Sneek ligt aan het Sneekermeer waar je veel watersport kan beoefenen maar ook gewoon heerlijk kan genieten van de zon en het water. Ook hier in de buurt zijn velen campings of hotels te vinden waar je je zeker van vermaken.

Veluwe

Wat meer op zoek naar rust tijdens je vakantie? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan eens in de Veluwe. Zoek een mooi veluwe hotel of misschien een leuk, rustig vakantiepark. Om ultiem te relaxen zorg je ervoor dat je bij je hotel of huisje een sauna en jacuzzi hebt, zo komen jullie helemaal tot rust. Het is ook zeker aan te raden om een fiets te huren als je in de Veluwe bent. De Veluwe kent namelijk veel natuur en hoe lekker is het om daar op je gemakje door heen te fietsen!

Must Read