HomeBlogVergelijk de beste bitcoin apps

Vergelijk de beste bitcoin apps

Wanneer je het plan hebt om bitcoins te kopen dan is het natuurlijk wel handig hoe je dat precies moet doen en welke tools je daarvoor kunt gebruiken. Een bitcoin app is daarin ontzettend handig. Maar welke app zou je dan moeten nemen? In een handig overzicht kun je tegenwoordig in één oogopslag zien welke apps het beste, handigste en betrouwbaarst zijn! Vanwege de vele apps die er tegenwoordig op de markt zijn is het al snel onduidelijk welke van de apps nu wel of niet betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Het is dus belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de beste bitcoin app die bij jouw situatie past. Vergelijk de beste bitcoin apps! Je kiest je app vrij eenvoudig in vier stappen.

  1. Kies een broker: Je dient eerst een goede aanbieder die geschikt is bevonden te vinden die de aandelen aan je kunt aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de app eToro.
  2. Download de app: Zorg dat je de app die je hebt gekozen download en installeert op je smartphone zodat je snel kunt gaan beginnen met beleggen.
  3. Registreer: Nu is het tijd om je te registeren bij de broker van je keuze. Zo kun je ook toegang krijgen tot de app en het bijbehorende platform.
  4. Bitcoins kopen!: Het is dan echt tijd om aan de slag te gaan en je eerste bitcoins te gaan kopen. Kies dus voor de optie bitcoin en koop!

Wat is nu eigenlijk een bitcoin app?

Als je kiest om gebruik te maken van een bitcoin app dan is het wel zo fijn om te weten wat je nu precies gebruikt. Een bitcoin app is eigenlijk een mobiele versie van een bepaalde broker. De meeste grote brokers hebben inmiddels allemaal zo’n app die handig en laagdrempelig in gebruik is. Zo kan iedereen meedoen met het kopen van bitcoins. Je kunt deze apps eenvoudig downloaden via de App en/of Playstore. In de app is er de mogelijkheid om eerst even kennis te maken met het platform in een demo-omgeving. In deze omgeving kun je ook leren om te traden. Je kunt daarin ook alle markten zien waar je kunt traden en je transacties, portemonnee en postvak. Wat meestal erg handig is om tot je beschikking te hebben in een bitcoin app, is het gemakkelijk kunnen betalen via bijvoorbeeld iDEAL. Kijk ook vooral even of de app wel gratis is van zichzelf. Het zou natuurlijk zonde zijn als je daar nog eens extra voor zou moeten betalen.

Must Read