HomeSimpele tipsNu alvast champagne kopen voor de feestdagen?

Nu alvast champagne kopen voor de feestdagen?

Dat is een goed idee! Oké, we weten nog helemaal niet of de feestdagen écht feestdagen worden, want de coronamaatregelen kunnen tegen die tijd wel flink zijn aangescherpt, maar het kan zomaar zijn dat we echt iets te vieren hebben. Bijvoorbeeld dat COVID-19 serieus op z'n retour is of dat we – eindelijk – weer met de hele familie bij elkaar kunnen en mogen zijn. Zonder bang te zijn voor besmettingen. Alvast champagne kopen kan dus geen kwaad. Maar waar kun je nu al goede champagne kopen voor een scherpe prijs? Bij Drankdozijn natuurlijk! Gewoon online! Dan hoef je ook niet met die zware flessen te zeulen.

Champagne kopen voor speciale gelegenheden

Champagne is bij uitstek een drank die gedronken wordt bij speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt. Een bijzondere verjaardag, het behalen van een diploma of het vieren van een (huwelijks) jubileum. Maar ook met oud en nieuw wordt champagne veelvuldig gedronken. Dat is niet voor niets. Champagne heeft, door de bubbels, iets extra feestelijks. De bubbeltjes borrelen in je neus en maken een fijn geluid in je glas. Het is dan natuurlijk wel zaak dat je de juiste glazen kiest. Ga dus niet zomaar voor wijnglazen, maar kies mooie champagneflutes om de champagne nog beter tot zijn recht te laten komen.

Champagne online bestellen is een goed idee

Je hoeft er dan de deur niet voor uit en je kunt rustige de tijd nemen om bij iedere fles de beschrijving van de champagne te lezen. Spreekt de omschrijving je aan? Dan kun je de champagne kopen. Je kunt één fles bestellen of direct een voorraadje. Je kunt gaan voor verschillende merken en smaken of juist alleen de flessen die je al kent bestellen. Je kunt zelfs champagne cadeau doen in een speciale verpakking. Je regelt het gemakkelijk en snel online. De champagne zal al snel bezorgd worden. Zo, die kan alvast van je lijstje.

Campagne en kaviaar?

Dat is zo'n geijkte combinatie. Maar lang niet iedereen houdt van kaviaar. Je kunt champagne echter ook heel goed met andere hapjes combineren. Het maakt eigenlijk niet uit met welke hapjes. Een borrelplankje met toastjes en diverse salades is altijd een goed idee. In combinatie met een vette hap, zoals bitterballen, is champagne iets minder aan te raden. Toch blijft dit ook gewoon een gevalletje eigen voorkeur. Hele volksstammen zitten met oud en nieuw aan de oliebollen met daarbij een glas champagne. En dat gaat al jaren goed!

Must Read