HomeSimpele tipsEen gepersonaliseerde waterfles zet aan tot voldoende drinken

Een gepersonaliseerde waterfles zet aan tot voldoende drinken

VInd jij het ook moeilijk om voldoende water te drinken op een dag? Dan ben je echt niet de enige. Veel mensen vergeten gewoon water te drinken en krijgen op een gegeven moment zo'n dorst dat ze er zelfs hoofdpijn van kunnen krijgen. Komt dit jou bekend voor? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen. Het is gebleken dat water drinken uit een gepersonaliseerde waterfles echt werkt. Je koopt zo'n mooie gepersonaliseerde waterfles van Flaske en die kun je altijd bij je dragen. Natuurlijk kun je er ook iets anders dan water in doen, maar deze gepersonaliseerde waterfles is er echt voor om jou voldoende water te laten drinken.

Met een gepersonaliseerde waterfles zorg je goed voor jezelf

Door de gepersonaliseerde waterfles altijd bij de hand te hebben word je er continu aan herinnerd dat je voldoende moet drinken. Je moet dat water drinken ook weer niet overdrijven. Drink zo'n twee liter per dag en dan zorg je al heel goed voor jezelf. Water spoelt, letterlijk, je systeem schoon. Alle afvalstoffen spoelen met het water naar buiten. Daarbij zorgt water er ook nog eens dat je huid er mooier uit gaat zien, stralender. Water doet veel goed en dus is een gepersonaliseerde waterfles van Flaske het perfecte cadeau voor jezelf of voor anderen.

Wat kun je nog meer doen om gezonder te worden in 2022

Het is natuurlijk te makkelijk om direct te beginnen over stoppen met roken en drinken. We weten allemaal dat dat niet goed voor je is, daarbij is roken ook nog eens slecht voor de mensen in je omgeving. Maar je kunt ook nog andere dingen aanpakken. Begin, bijvoorbeeld, iedere dag eens met een rondje lopen. Wanneer je een hond hebt, doe je dat waarschijnlijk al. Maar ook zonder hond kun je lekker een rondje wandelen. Dat hoeft maar een rondje van een kwartier te zijn. Je activeert dan direct je lijf.

Bewegen is sowieso een aanrader

Zeker nu we nog steeds veel thuis zitten, thuis werken en de sportscholen weer gesloten zijn, zul je zelf in beweging moeten komen. De motivatie hiervoor vinden valt lang niet altijd mee, maar je doet je lijf er echt een plezier mee. Je hoeft niet direct gewichten en een complete sportoutfit te kopen, je kunt ook in huis ook goed bewegen. Dans eens lekker mee op de muziek op de radio of ga online op zoek naar yoga-oefeningen. Al loop je een paar keer de trap op en af ben je al goed bezig!

Must Read