HomeSimpele tipsVaak aan de schoonmaak? Poetspapier kopen!

Vaak aan de schoonmaak? Poetspapier kopen!

We wassen allemaal onze handen nog veel vaker dan we voorheen deden. Maar dat is niet het enige. We maken ook massaal de oppervlakken schoon die aangeraakt worden door andere mensen. Als je in een winkel werkt, dan weet je precies wat ik bedoel. Is er een klant geweest? Dan haal je even snel een doekje over de balie en het pinapparaat. Maar als je iedere keer een nieuw stoffen doekje gebruikt, dan zit je wasmachine zo vol. En een gebruikt doekje hergebruiken is natuurlijk niet de bedoeling. Poetspapier kopen om bij de kassa te gebruiken is dus verstandig. Je sprayt wat desinfectant op het poetspapier, veegt ermee langs de oppervlakken en je bent klaar voor de volgende klant.

Poetspapier kopen doe je online

Nu nog een voorraad poetspapier kopen lijkt wat overdreven, de coronacrisis lijkt immers op z'n eind te lopen. Maar toch is het altijd verstandig om poetspapier in een dispenser op voorraad te hebben. Je weet nooit waar je het voor nodig hebt. Poetspapier kopen doe je online en je bestelt er direct zo'n handige dispenser bij. Het is dan wel van belang dat je goed controleert of het poetspapier van jouw keuze ook in de dispenser van jouw keuze past. De rollen variëren in dikte, maar gelukkig staat er op de site direct bij welke rolhouder geschikt is.

Poetspapier is ook handig voor thuis

Heb jij nog steeds een keukenrol in je keuken? Dan ken je het wel: de rol staat rechtop op een rolhouder en wikkelt af wanneer je dat net niet wilt. Je hebt één papiertje nodig maar het scheuren wordt trekken en zo ontrol je de complete keukenrol. Niet handig! Poetspapier kopen voor in de keuken is dan een beter idee. Je hangt de rol, in een speciale houder, op een handige plek en kunt iedere keer als je een vel papier nodig hebt er een uittrekken.

Het is fijn zacht papier

En dus is het ook geschikt voor snotneuzen van je kinderen en het afdrogen van je handen na het handenwassen. Tegelijkertijd gaat het hier om heel sterk papier. Je kunt er fijn mee schoonmaken en restjes vanaf je aanrecht mee opvegen. Ook modder van schoenen poetsen en de poten van je hond schoonmaken gaat prima met het poetspapier van de rol.

Bestel je meerdere rollen tegelijk? Hou dan goed de staffelkorting op de website in de gaten. Deze kan flink oplopen en zeker als je het poetspapier regelmatig gebruikt kan dat de moeite waard zijn!

Vorig artikel
Volgend artikel

Must Read